Güncel Haberler

Ergin Ataman’dan Yunanistan açıklaması! ”Ailem, Yunanistan’a gelemiyor! Onlarca mektup yazıyorsun, konsolosluğu arıyorsun…”Basketbol

Ergin Ataman, Rafine TV'ye açıklama yaptı. Ailesinin Yunanistan'a giremediğini belirten Ataman'ın sözleri, sosyal medyada okuyanları şaşırttı.

“AİLEM YUNANİSTAN'A GELEMİYOR”

Ailesinin vize sorunu yaşadığını belirten Ergin Ataman, şöyle konuştu: “Vize sorunu beni o kadar etkiliyor ki ailem Yunanistan'a gelemiyor. Onlarca mektup yazıyorsunuz, konsolosluğu arıyorsunuz. Ben Ergin Ataman olmama rağmen vize kuyruğuna giriyorlar, bir ay, iki ay, üç ay bekliyorlar, gidenler reddediliyor. “Bunun kriterini koymak bu kadar zor mu?” dedi.

“FENERBAHÇE BENİ İSTEMİYOR”

5921665661361f0834d5aa77

Ataman, Fenerbahçe'den hiçbir zaman teklif almayacağını belirterek, “Fenerbahçe kulübü bana asla gelmeyecek, o yüzden bunu konuşmanın bir anlamı yok.”

“GALATASARAY'IN BAŞKANI OLMAK İSTİYORUM”

Ekran_1

Hayalinin Galatasaray'ın başkanı olmak olduğunu belirten Ergin Ataman, “Basketbolda F.Bahçe'yle birçok kez karşılaştık. Amacım bir gün kulüp düzeyinde karşımıza çıkmak. Hedefim Galatasaray'ın başkanı olmak” dedi. Basketbol antrenmanını bıraktığımda kulüp de bunu biliyor. Bana asla teklifle gelmiyorlar, ben de yapıyorum.” Etik olarak böyle bir planım varsa en büyük rakibe gitmemem gerekiyor. İşte bu yüzden”Fenerbahçe'ye gelmem” demiyorum. , diyorum ki, F.Bahçe gelmez mi yine yanıma gelecek, kader yine de Final Four'da onlarla karşılaşmamızı istiyor.” açıklamasını yaptı.

Galatasaray sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı!Galatasaray sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş