Güncel Haberler

ABD basını ortaya çıkardı! Parkinson uzmanı bir doktor Beyaz Saray’ı 8 ayda 8 kez ziyaret etti

The New York Times'ın elde ettiği resmi Beyaz Saray ziyaretçi kayıtlarına göre Dr. Kevin Cannard, Temmuz 2023'ten Mart 2024'e kadar Beyaz Saray'ı 8 kez ziyaret etti.

Hareket bozuklukları konusunda uzmanlaşmış nörolog Cannard'ın özellikle Biden'ın durumunu tartışmak için mi yoksa Beyaz Saray sağlık ekibiyle ilgisiz toplantıların bir parçası olarak mı orada olduğunun belirsiz olduğu söylendi.

Beyaz Saray sözcü yardımcısı Andrew Bates, Cannard'ın ziyaretlerinin içeriği hakkında bilgi vermezken, Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi sisteminden uzmanların, sahada çalışan binlerce askeri tedavi etmek için Beyaz Saray'ı ziyaret ettiğini kaydetti.

Bates, Biden'ın genel fizik muayenesi kapsamında “yılda bir kez bir nörolog tarafından görüldüğünü” ve “bu muayenede Parkinson hastalığına dair hiçbir belirti ortaya çıkmadığını” savundu.

İLK CANLI TARTIŞMA ELEŞTİRİLERİ ORTAYA ÇIKTI

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde yarışan Demokrat Parti üyesi Joe Biden ile Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump, 27 Haziran gecesi CNN'de canlı yayınlanan ilk tartışmada karşı karşıya geliyor.

Biden2

81 yaşındaki Biden, ikinci dönem adaylığında yaşıyla ilgili endişeleri giderecek bir performans sergileyemedi ve programın ardından yoğun eleştirilere maruz kaldı. Demokrat Parti ve Biden'ı destekleyen bazı medya kuruluşları tarafından Biden'a “cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekilme” çağrısı yapıldı.

Biden3
Ancak Biden, sağlık durumunun artık eskisi gibi olmadığını itiraf ederek, Trump karşısında hâlâ en iyi alternatif olduğunu açıkladı ve yarıştan çekilmeyeceğini açıkladı.

ABD Temsilciler Meclisi'nin Demokrat üyesi Lloyd Dodgett, 2 Temmuz'da Joe Biden'a “başkanlık yarışından çekilme” çağrısında bulunarak bu çağrıyı yapan ilk Demokrat Kongre üyesi oldu. (AA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ankara bu düğünü anlatıyor: Nikah masasında toplandılarAnkara bu düğünü anlatıyor: Nikah masasında toplandılar
Apartmanın girişine duvar örüldü!  Fenomen paylaşıldı!Apartmanın girişine duvar örüldü! Fenomen paylaşıldı!
Motosikletin üzerinde dans edip kuralları hiçe saydı!Motosikletin üzerinde dans edip kuralları hiçe saydı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom