Güncel Haberler

Oğuz Aydın resmen Fenerbahçe’de! İstanbul’a geldiFenerbahçe

Fenerbahçe'den Jose Mourinho yönetimindeki hücum hattına takviyeler geldi. Sarı-lacivertli ekip, adı Galatasaray ve Beşiktaş'la da anılan Oğuz Aydın'ın transferi için Alanyaspor'la prensipte anlaşmaya vardığını duyurdu.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kulübümüzün Corendon Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardığı Oğuz Aydın, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerine başlamak üzere bu akşam İstanbul'a gelecek.”

İSTANBUL'A GELDİ!

Oğuz Aydın, kendisi ve kulübüyle yaptığı görüşmelerin ardından İstanbul'a geldi. 23 yaşındaki futbolcu, İstanbul Havalimanı'na inerek kendisini bekleyen araçla bölgeden ayrıldı.

Oğuz Aydın, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak.

6 MİLYON EURO ÖDEYECEK!

F.Bahçe, Oğuz Aydın'ın transferi için Alanyaspor'a 6 milyon euro taksitli bonservis bedeli ödeyecek.

ALANYASPOR DA AÇIKLANDI

Alanyaspor, Oğuz Aydın'ın transferi için F.Bahçe ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Akdeniz ekibinin yayınladığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Futbolcumuz Oğuz Aydın'ın F.Bahçe'ye transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kulübümüze katkılarından dolayı Oğuz Aydın'a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

Copa America finalinde izdiham faciaya dönüşüyordu!  Dünyaca ünlü futbolcu annesini kurtarmaya geldi: Copa America finalinde izdiham faciaya dönüşüyordu! Dünyaca ünlü futbolcu annesini kurtarmak için geldi: “İnsanlık dışı bir an oldu”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş